Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Sporttoestellen Julianapark

Door: Wilma Kieft
16 augustus 2020
Gemeente Utrecht | 2 nov. 2020, 09:00

De exacte locatie van de sporttoestellen staat nog niet vast. De beste locatie lijkt op dit moment in de buurt van de speeltuin.

De sportmogelijkheden in het Julianapark uitbreiden door nieuwe sporttoestellen te plaatsen.

Sporten is goed voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Over het algemeen zitten mensen veel binnen, waardoor het belangrijk is om in de buitenlucht te bewegen. Wij willen hieraan bijdragen door de sporttoestellen in het Julianapark uit te breiden.

Het Julianapark is een zichtbare en toegankelijke locatie waardoor veel mensen gebruik kunnen maken van de sportfaciliteiten. Er wordt in het park gewandeld, hardgelopen en gebootcampt. In het park zijn ook al pull-upbars te vinden. Wij willen dit uitbreiden met meer sporttoestellen (zie afbeelding voor een voorbeeld). De exacte locatie en de type toestellen stemmen wij af met de buurtbewoners. 

Afhankelijk van de precieze locatie willen we een watertappunt (join the pipe) en prullenbak plaatsen. Het drinken van genoeg water is belangrijk tijdens en na het sporten. Argumenten

Argumenten voor

J Koopman | 27 augustus 2020 00:10

Geweldig idee, zelf de aftandse apparatuur wordt momenteel nog goed gebruikt. Een nieuwe combinatie sporttoestellen zoals aan het kanaal nabij Leidsche Rijn zou het park weer up-to-date maken.Sebastiaan Zoet | 28 augustus 2020 15:00

Ja super goed idee! Ik wil dit heel graag, onderweg als ik hardloop nog extra krachttraining doen!Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel